Veel authentieke spullen te vinden bij De werf van Koper in Onderdijk.
Veel authentieke spullen te vinden bij De werf van Koper in Onderdijk. (Foto: Archief)

De Werf van Koper, hout en oud

ONDERDIJK - Zoek je tuinhout, timmerhout of plaatmateriaal? Zoek je nét die deur of dat raam voor je tuinschuurtje, vind je nieuwe deuren en kozijnen te duur of wil je liever tweedehands? Ben je juist op zoek naar gebruikt hout, oude balken, paneeldeuren of glas in lood voor verbouwing of restauratieproject? Kom eens kijken in Onderdijk op de werf van Koper!

Historisch en karaktervol

HOUT: zij verkopen allerlei soorten nieuw hout. Van timmerhout, hardhout tot tuinhout en plaatmateriaal. 

Maar ook OUD, dat wil zeggen: gebruikt. Hierbij moet u denken aan balkhout, deuren, ramen en kozijnen en isolatiemateriaal, maar ook mooi oud glas in lood, paneeldeurtjes of muurankers bijvoorbeeld. Prachtig om te gebruiken bij renovaties van oude en historische panden of voor het oproepen van een bepaalde sfeer in de woning.

Een tweede leven 

Allerlei materialen die door hergebruik een tweede leven krijgen in plaats van op de afvalberg te verdwijnen. Duurzaam? Jazeker! En fijn voor de klant; soms is het even zoeken, maar gebruikt is vaak goedkoper dan nieuw!

Weggooien is zonde

De werf van Koper: dus ook voor datgeen wat nog mee kan voor een volgende ronde. Want weggooien? Dat is zonde! 

De werf van Koper vindt u op Nes 178 in Onderdijk. Geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur.