Afbeelding
(Foto: )

OMNIA M 3.2: Een stille, milieu verantwoordelijke warmtepomp oplossing voor in uw huis

Lucht/water warmtepompen van Ferroli gebruiken een schone technologie die in staat is tot wel 79% van de energie die voor het wooncomfort nodig is, uit de buitenlucht te halen. Deze warmtepompen zijn ontworpen om te koelen in de zomer, verwarmen in de winter en/of het hele jaar door sanitair warm water te leveren.

Deze warmtepompen van de nieuwste generatie maken gebruik van inverter technologie en een ecologisch koelgas, zoals R32. Bij het produceren van warmte is geen fossiele brandstof nodig, maar wordt er eenvoudig en met minimaal energieverbruik uit de buitenlucht energie onttrokken, om het vervolgens te transporteren naar uw woning voor warmte.

KLASSE A +++

De OMNIA M 3.2 mono block-serie heeft een A ++ energieklasse voor de productie van water van 55°C en A +++ energieklasse voor de productie van water tot en met 35°C.

Ruimtebesparend

Vooral dankzij zijn compact en klein formaat kan de OMNIA M 3.2 eenvoudig buitenshuis (terras, dak, etc.) worden geplaatst, waardoor er meer ruimte binnenshuis beschikbaar komt.

De unit bestaat uit één geheel, waardoor de installatiekosten en -tijden aanzienlijk worden verminderd. De onderlinge verbinding van de koelvloeistof tussen de units zijn niet nodig (het volledige koelcircuit is opgenomen in het apparaat). Verder bevat het apparaat alle hydraulische onderdelen die nodig zijn om een correcte en snelle aansluiting op de verwarming en/of het sanitair warm water, te verzekeren.

Lage temperatuursystemen

De OMNIA M 3.2-serie kan eenvoudig worden geïnstalleerd in combinatie met lage temperatuur systemen (ventilatorconvectoren, radiatoren, vloerverwarming) om maximale energie-efficiëntie en maximaal comfort bij u thuis te bereiken. Daarnaast kan het worden gecombineerd en geïntegreerd met bijna elke ketel in de markt (hybride opstelling). Het controle systeem van het apparaat meet met behulp van de buitentemperatuur welke van de apparaten ten alle tijden de beste efficiëntie voor verwarming en/of sanitair warm water levert. Hierop zal het controle systeem de meest efficiënte unit kiezen en gebruiken voor het leveren van sanitair warm water en het verwarmen van uw huis.

Interesse

Bent u geïnteresseerd n.a.v. het bovenstaande, neem dan geheel vrijblijvend contact op met E.A.N Wieringerwerf, Fazantstraat 17 te Wieringerwerf, 06-57332597 of mail: info@ean-wieringerwerf.nl