Wendy Kok met een deel van de vrijwilligers van het inloophuis.
Wendy Kok met een deel van de vrijwilligers van het inloophuis. (Foto: aangeleverd)

Open dag bij Wij Allemaal in het kader van Wereldkankerdag

Algemeen

PURMEREND - In het kader van Wereldkankerdag is er op zaterdag 5 februari een open dag bij Inloophuis Wij Allemaal. Iedereen is van 11.00 tot 15.00 uur welkom.  Er is diverse informatie te verkrijgen over alle activiteiten die ondersteuning kunnen bieden aan (ex) kankerpatiënten en hun naasten.

“Vanaf 11.00 uur kan iedereen langskomen voor een rondleiding, informatie over het inloophuis of gewoon een kopje koffie of thee. Stichting Wij Allemaal zet zich in voor (ex-) kankerpatiënten, hun familie en vrienden. Wij willen het herstelproces positief beïnvloeden door allerlei vormen van (na)zorg te bieden. Natuurlijk is er informatie over al onze ondersteunende en creatieve activiteiten. Kom langs en dan kijken we samen wat het inloophuis voor jou kan betekenen”, aldus Wendy Kok. 

Soepactie 

Het inloophuis heeft deze dag ook een speciale soepactie. “Deze actie kan een leuke aanvulling zijn op de lopende actie van Fight Cancer”, zegt Wendy Kok. “De actie LoveLifeDiner start 4 februari op Wereldkankerdag. Het idee is om samen thuis te koken en eten met gasten en tegelijkertijd geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Je gasten nemen geen presentje mee als dank voor de uitnodiging maar geven een donatie aan Fight Cancer. Als je geen inspiratie hebt voor het voorgerecht van je LoveLifeDiner kan je bijvoorbeeld onze soep serveren. Dan steun je dubbel en dwars het goede doel!” Meer informatie over de soep-actie vind je op de Facebookpagina van Wij Allemaal. 

“Het inloophuis kan geen activiteiten organiseren zonder vrijwilligers. Geïnteresseerd om iets te betekenen bij Wij Allemaal als vrijwilliger? Kom dan ook langs op de open dag, zo kun je meteen zien of het vrijwilligerswerk bij je past”, aldus Wendy Kok. Meer informatie? Kijk op de website www.wij-allemaal.nl of mail naar info@wij-allemaal.nl