Afbeelding
(Foto: )

Lijsttrekker Puck de Nijs trots op CDA-team

SCHAGEN - Lijsttrekker Puck de Nijs is trots op de CDA-kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 16 maart 2022. De kersverse lijsttrekker voert een team aan waar de ervaring en nieuw talent goed verdeeld is. “Ik ben trots op dit team, mensen vanuit alle dorpen en de stad, van verschillende leeftijden en met diverse kennisgebieden. Een goede mix om vanuit alle invalshoeken de beste besluiten te nemen voor de inwoners van Schagen. Ik heb zin om met deze mooie club aan de slag te gaan.” Aldus Puck de Nijs.

De kandidatenlijst van het CDA bestaat uit 50 mensen. Op nummer 2 zien we super-vrijwilliger en ervaren raadslid uit de stad Schagen Co Wiskerke. Debby Burger is de hoogste nieuwe binnenkomer op nummer 3, zij is bekend als vrijwilliger in het verenigingsleven van ’t Zand en van het familiebedrijf in bloembollen. Boudien Glashouwer uit Waarland staat op plaats 4, Boudien is een ervaren raadslid en als voorzitter van de auditcommissie het financieel geweten van de gemeenteraad.

Schagerbrugger Wim Vonk staat op plaats 5, naast de kennis vanuit zijn eigen bedrijf in pensioenadvies en grote ervaring in het verenigingsleven brengt hij veel enthousiasme mee waarmee complexe problemen eenvoudig opgelost zijn. Nieuwe kandidaat Menno van Oerle staat op plaats 6, deze 22-jarige student journalistiek heeft ervaring opgedaan als bestuurslid voor de CDA-jongeren van Noord-Holland. Op plaats 7 staat Marcel Sanders, ervaren raadslid en oud-commandant van een van de scholen bij de Koninklijke Marine. Ook nieuw als kandidaat gemeenteraadslid is Richard van Bergen uit Warmenhuizen op plaats 8. In het dorp en wijde omtrek bekend als voormalig eigenaar van de videotheek in het dorp. Tim Slijkhuis uit Schagen staat op plaats 9, deze 33-jarige politieagent weet wat er leeft onder de mensen en is betrokken en sociaal vaardig. Tim heeft speciale aandacht voor de sport in onze gemeente. Op plaats 10 vinden we ervaren raadslid Ruud Bakker uit Waarland, het dorp dat hij als voormalig voorzitter van de dorpsraad op zijn duimpje kent.

De lijst wordt tot het maximale aantal van 50 kandidaten gevuld door tal van bekende namen uit alle kernen in de gemeente. Kijk voor de hele lijst op: https://www.cda.nl/noord-holland/schagen.

Afbeelding