De jeugdige topverkopers Jesse Kors en Xavy Harberts die gezamenlijk rond de 500 poppen hebben verkocht tijdens de 'Speculaaspoppenactie 2021'. De opbrengst hiervan komt ten goede van de jeugdafdeling.
De jeugdige topverkopers Jesse Kors en Xavy Harberts die gezamenlijk rond de 500 poppen hebben verkocht tijdens de 'Speculaaspoppenactie 2021'. De opbrengst hiervan komt ten goede van de jeugdafdeling. Foto: aangeleverd

Voetballen bij oudste voetbalclub van Hoorn: HSV Sport 1889

Algemeen

ZWAAG - Zin om te voetballen bij de oudste voetbalclub van Hoorn? Deze is gevestigd op een mooi groen sportcomplex in Risdam-Noord in Zwaag. 

Elke woensdagmiddag trainen de kabouters (jongens en meisjes van vier tot zeven jaar) en verschillende groepen van 15.00 tot 15.45 uur en van 15.45 tot 16.30 uur. Onder deskundige leiding kan spelenderwijs kennis gemaakt worden met de voetbalsport. Lekker buiten sporten in teamverband met vriendjes/ klasgenoten en jeugd uit de buurt. Oudere jeugd (van zeven tot circa tien jaar) is ook elke woensdag van 16.00 tot 17.30 uur welkom om vrijblijvend een aantal keren mee te trainen.

Aanmelden kan via info@hsvsport.nl

Bedrijven en particulieren kunnen zich nog opgeven voor de KiKa Hoofdsponsoractie. Voor driehonderd euro kun je de nieuwe hoofdsponsor van HSV Sport 1889 worden. Ben je niet de gelukkige van deze loterij, dan mag je drie jaar lang gratis een sponsorbord langs het hoofdveld hangen. Een deel van de inleg gaat naar KiKa.

Meer informatie staat op www.hsvsport1889.nl .