Afbeelding
Foto: Pixabay

Verpleegkundig geschoolde vrijwilligers gezocht

Algemeen

HOORN - Eens per jaar (meestal in oktober) organiseren De Madeliefjes een geheel verzorgde vakantieweek voor mensen tussen de 40 en 65 jaar met een lichamelijke beperking. Door sponsoring en de belangeloze inzet van alle vrijwilligers kan dit voor een zeer vriendelijke prijs. Vanwege hun leeftijd (maximaal 65 jaar) stopt een aantal vrijwilligers ermee. De Madeliefjes zijn nu dringend op zoek naar verpleegkundig of verzorgende geschoolde vrijwilligers (liefst BIG-geregistreerd, maar niet per se noodzakelijk).

Zonder vrijwilligers kan de vakantieweek niet doorgaan. Vrijwilligers gaan dus een midweek mee en krijgen een ‘all inclusive’ week met een aantal lieve gasten en gezellige collega-vrijwilligers. De midweek staat niet alleen in het teken van verzorgen, want er is ook zeker ruimte voor een goed gesprek, al niet met een glaasje wijn, of een avond met een dj.

‘De Madeliefjes’ is vijf jaar geleden ontstaan nadat de Zonnebloem met kleinschalige busreizen voor deze doelgroep was gestopt. Een groep ervaren vrijwilligers vond dit jammer en heeft deze uitdaging overgenomen. Het vertrek van de vakantieweek is meestal vanuit Hoorn. 

Belangstelling of eerst meer weten? Stuur een mailtje naar Linda en René via madeliefjes2.0@ziggo.nl . Bellen kan ook: 06-12121085.