Op zoek naar persoonlijke groei en meer inhoud in het leven? Kom naar de bijeenkomst van Loge ‘Ariana’ van de Orde van Weefsters uit Hoorn.
Op zoek naar persoonlijke groei en meer inhoud in het leven? Kom naar de bijeenkomst van Loge ‘Ariana’ van de Orde van Weefsters uit Hoorn. (Foto: Pixabay)

Informatiebijeenkomst Orde van Weefsters

HOORN - Op zoek naar persoonlijke groei en meer inhoud in het leven? Loge ‘Ariana' van de Orde van Weefsters uit Hoorn houdt zondag 6 februari een informatiebijeenkomst in het logegebouw aan de Binnenluiendijk 2 in Hoorn. Belangstellende vrouwen zijn van harte welkom. Sinds november 2017 is Loge Ariana actief in Hoorn. De Orde van Weefsters is een organisatie voor vrouwen die in loges c.q. afdelingen bijeenkomen. Deze vrouwen zoeken naar persoonlijke groei en meer inhoud in hun leven. Zij doen dit in verbondenheid met elkaar, door middel van lezingen, gedachtewisselingen en plechtige bijeenkomsten, aan de hand van de vrouwelijke symboliek van het spinnen en weven. De bijeenkomst op 6 februari begint om 10.30 uur. Aanmelden: ariana@ordevanweefsters.nl . Meer info: www.ordevanweefsters.nl .