Het China-virus

Omikron, komt van de vijftiende letter van het Griekse alfabet, de volgende is pie en dan theta. De letter P- in het Spaans ‘Pulgar’ is de duim, welke men opsteekt als het goedkomt. Ik hoop van harte dat de duim binnenkort omhoog kan! 

De eerste gevallen van het coronavirus zijn vastgesteld in Wuhan, China. Het laboratorium is gevestigd op nummer 666. Volgens de bijbel is dat getal het nummer van het beest 'de duivel', openbaring 13: 17-18. Het schijnt dat men in Wuhan bezig was om een virus te vinden/ontwikkelen die een bepaalde bevolkingsgroep zou uitroeien, met catastrofale gevolgen. Begin vorig jaar deden wetenschappers daar onderzoek naar het ontstaan van het virus, maar kwamen met lege handen terug.

In bijna in alle werelddelen heeft dit virus een naam gekregen, maar het China-virus kom ik alleen in Amerika tegen (Trump). Het Alfa-virus is Brits, Beta is Zuid-Afrikaans, Gamma is Braziliaans, Delta is Indisch, Lambda is Peruviaans, en Mu is Colombiaans. Het genetische profiel, het DNA van het deltavariant virus, heeft negen mutatis en de Omikronvariant heeft er 32 vandaar zijn besmettelijkheid.

Antistoffen worden aangemaakt in het afweersysteem van ons lichaam en heeft enige tijd nodig zich aan te passen bij een virusinfectie om deze in te schakelen. Met een beetje geluk heeft u een aangeboren afweersysteem, wat wel onmiddellijk reageert als er indringers zich in het lichaam willen nestelen. Een heel ingewikkelde afweersysteem in het lichaam maakt antistoffen aan tegen elke indringer, in dit geval tegen virussen en een bordje havermout kan de witte bloedlichaampjes, de verdedigers van het lichaam, hierbij helpen. Deze vormen nadien een beschermend aangeleerd geheugen om bij een nieuwe virusinfectie een sterkere aanval in te zetten om deze onschadelijk te maken. Een boosterprik is gewoon een herhalingsprik met dezelfde vloeistof.

Reacties naar peter.koomen300@gmail.com