Mojo ligt graag bij je op schoot
Mojo ligt graag bij je op schoot (Foto: aangeleverd)

Mojo is speels en aanhankelijk

Dit is Mojo, een knap kereltje (nog ongecastreerd) van 8 maanden oud. Hij is ontzettend lief, speels, zeer mensgericht en aanhankelijk.

Mojo is heel graag bij je en “roept” je als hij je nodig heeft. Ook komt hij graag bij je op schoot of op bed liggen. Hij is erg sociaal naar andere katten toe en speelt graag met ze. Mojo is ook dol op lekker eten en verkiest dan ook vlees boven de brokjes. Ook het mensen-eten valt in de smaak bij hem en dit dient in de gaten gehouden te worden. 

Naar buiten

We zijn op zoek naar een fijn thuis voor hem, waar hij niet veel alleen hoeft te zijn en waar al een andere kat aanwezig is.  Ook is het van belang dat hij veilig naar buiten kan (bijvoorbeeld in een goed afgesloten tuin of balkon). 

Mojo heeft zijn vaccinaties gehad, is gechipt en heeft zijn eigen paspoortje.


Mojo is samen met zijn broertjes en zusjes in Roemenië gevonden. Ze waren gedumpt en uiteindelijk met de fles grootgebracht. Nu is hij groot genoeg om naar zijn definitieve plek te verhuizen, waar hij mag gaan genieten van een heerlijk kattenleven. Wie geeft dit ontzettende leuke en lieve kereltje dat fijne nieuwe thuis?

Match?

Ben je benieuwd of Mojo bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.