Het Oogstpad.
Het Oogstpad. (Foto: Becono)

Oogstpad in Twisk: duurzaam en betaalbaar

Bij een bloembollenbedrijf in de regio Twisk heeft Becono betonverharding onlangs een oogstpad aangelegd in combinatie met een kistenopstelplaats.

Het oogstpad is een kleine 500 meter lang en met z’n 4 meter breed ideaal op om de kisten te vervoeren naar de opstelplaats van circa 400 vierkante meter. Vanaf de opstelplaats worden de kisten overgezet op de vrachtauto’s om vanaf hier getransporteerd te worden.

Het toepassen van beton in de land- en akkerbouw is de oplossing die betaalbaar en duurzaam is. Met de nodige zorg en op de juiste wijze aangelegd is uw kavelpad berekend op de zwaarste lasten. Doordat de betonpaden van Becono Betonverharding machinaal met een betonpaver worden gemaakt is er maatwerk mogelijk. Door deze uitvoeringswijze heeft u geen last van onderlinge verzakkingen van betonplaten, waardoor u een vlakke rijbaan houdt. Bijkomende voordelen zijn dat er geen funderingswerkzaamheden noodzakelijk zijn, en de aanleg is goed mogelijk op een slecht dragende ondergrond. Becono Betonverharding heeft een 30 jaar lange ervaring. Samen mogelijkheden voor uw bedrijf bekijken? Becono.nl of bel 0512-544000.

De betonverharding is duurzaam en goedkoper.