Het team van Dental Clinics.
Het team van Dental Clinics. (Foto: Brian Elings)

Dental Clinics nu ook in de Gors Purmerend

Partnerbijdrage

PURMEREND – Onder leiding van tandartsdirecteur Hedi Emami-Fard biedt tandartsengroepspraktijk Dental Clinics Purmerend de Gors, gelegen in gezondheidscentrum de Gors, sinds april 2021 complete mondzorg voor het hele gezin. De praktijk aan de Lisdoddestraat 30A wil tandheelkundige zorg voor iedereen toegankelijk maken.

Kwalitatief hoogwaardige mondzorg voor iedereen

De praktijk is uitgerust met de modernste apparatuur, beschikt over digitale technieken en heeft ruime, rustige behandelkamers. “Zo hoef je bij ons vrijwel niet meer te happen, maar maken wij met een geavanceerde intra-orale 3D scanner een digitale afdruk van het gebit. Dit maakt de behandeling veel comfortabeler”, vertelt Hedi Emami-Fard. 

Voor jong en oud

“Voor ons is preventie voor kinderen net zo belangrijk als ouderenmondzorg. Voor kinderen werken we met een speciaal kinderprogramma: ‘Expeditie Tandarctica’. Men kan in de praktijk terecht voor vrijwel alle behandelingen, zoals een periodiek mondonderzoek, het vullen van een gaatje, het verwijderen van tandsteen en wortelkanaalbehandeling onder microscoop. Maar ook voor esthetische of complexere behandelingen, zoals een ‘smile make-over’, bleken, het plaatsen van facings, en aligners (onzichtbare beugels). 

Geen wachtlijst bij Dental Clinics De Gors

Angstige patiënten 

Angst is voor veel mensen een belemmering om naar de tandarts te gaan. Geschat wordt dat bijna een kwart van de Nederlandse bevolking hier in meer of mindere mate last van heeft. “Ons team heeft veel ervaring met het behandelen van angstige patiënten. We werken geduldig en met aandacht voor onze patiënt. Iedereen is welkom.”

Meer info

Dental Clinics Purmerend de Gors is van maandag tot en met zaterdag geopend en er is geen wachtlijst. “Wij verwelkomen u graag in onze praktijk!” Dental Clinics Purmerend de Gors, Lisdoddestraat 30 A, Purmerend. 0299 - 435835 degors@dentalclinics.nl Zie ook www.dentalclinics.nl/tandarts/purmerend-de-gors/