Linda met 3 jarige Matthew en Jesse Goenendaal ontvangen de prijs mooiste straat van wijkwethouder Mario Hegger. Op de achtergrond Hans Wessels en Ed Vredeling van de Wijkkerngroep Purmer Noord..
Linda met 3 jarige Matthew en Jesse Goenendaal ontvangen de prijs mooiste straat van wijkwethouder Mario Hegger. Op de achtergrond Hans Wessels en Ed Vredeling van de Wijkkerngroep Purmer Noord.. (Foto: Han Giskes)

Prijzen voor mooiste kerststraat Purmer Noord

PURMEREND - Met in zijn kielzog Ed Vredeling en Hans Wessels, beiden van de Wijkkerngroep Purmer Noord, reikte wijkwethouder Mario Hegger de prijzen uit aan de winnaars van de strijd om de mooist versierde kerststraat en -tuin. 

Namens de bewoners van de Halmstraat ontving Jesse Groenendaal een bon van de Gamma ter waarde van € 150,-. Natuurlijk mag de straat zich een jaar lang uitroepen tot mooist versierde kerststraat van Purmer Noord. 

Bouwmarktbon

Daarna ging Hegger naar de nummers een, twee en drie in het klassement van de mooiste tuin. Dennis Staal, bewoner van Rijtuigstraat 7, ontving een bouwmarktbon van € 100,-. 


Vervolgens kregen de bewoners van Maanzaadstraat 86 en Gemetstraat 8 bonnen van respectievelijk € 75,- en € 50,-.


Bewoner Dennis Staal van de Rijtuigstraat (met motorjack) nam de cheque in ontvangst.