Anne van der Gulik op weg naar een van haar cliënten.
Anne van der Gulik op weg naar een van haar cliënten. (Foto:Evean)

Evean, afwisselend en uitdagend werk

Anne van der Gulik werkt al 13 jaar bij Evean in het gebied CAL (Castricum, Akersloot en Limmen) als wijkverpleegkundige. Ze was eerst werkzaam in het ziekenhuis. Anne over het werken in de wijk: "Het werken in de wijk is veel afwisselender en uitdagender dan ik van tevoren dacht!"

Evean levert zorg aan huis bij cliënten van jong tot oud, met heel diverse problematiek. Zo verzorgt Anne op het ene moment nog iemand die thuis is gekomen na een operatie. Een volgend moment komt ze bij iemand met dementie, waarbij zijn mantelzorger ondersteuning heeft gevraagd. Anne: "Geen dag is hetzelfde en iedere cliënt heeft een andere zorgvraag. Het is fijn om een bijdrage te kunnen leveren in de verschillende situaties." 

De laatste tijd werkt Evean ook steeds meer met inzet van hulpmiddelen en zorgtechnologie. Met als doel om mensen zo lang mogelijk zelfstandig en veilig thuis te laten wonen. Anne: "We hebben een heel enthousiast en gedreven team, dat zich op dit gebied steeds verder ontwikkelt. Hier ben ik trots op!"

Vacatures

Lijkt het je ook leuk om bij Evean te komen werken? Kijk dan snel op www.werkenbijevean.nl of kijk op www.evean.nl/vacatures en kies de regio waar jij wilt werken. Hopelijk tot snel!