Afbeelding
(Foto: )

Glasvezel voor bedrijventerrein de Baanstee

PURMEREND - Bedrijventerrein de Baanstee in Purmerend wordt aangesloten op het glasvezelnetwerk van Glaspoort. De komende tijd is Glaspoort voornemens om circa 873 bedrijven te voorzien van sneller internet.

De bedrijven zijn inmiddels geïnformeerd. Op 25 januari zal er een online glasvezelupdate plaatsvinden om de ondernemers te informeren over de aanleg door Glaspoort.

Dan zal meer worden verteld over de planning en de graafwerkzaamheden door Glaspoort op bedrijventerrein de Baanstee. De uitnodiging voor deze online glasvezelupdate valt op 21 januari bij de
bedrijven op de mat. De online glasvezelupdate is ook te vinden op
www.glaspoort.nl/glasvezelupdate/ en kan later teruggekeken worden.

Op het open glasvezelnetwerk van Glaspoort kiezen de bedrijven zelf bij welke beschikbare telecom aanbieder internet- en telecomdiensten worden afgenomen. Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting door Glaspoort op bedrijventerrein de Baanstee is volledig kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee.

Bij meteen gebruik willen maken van hun glasvezelaansluiting, kunnen ondernemers terecht bij één van de serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het netwerk van Glaspoort. Er zijn inmiddels 20 aanbieders actief op het netwerk van Glaspoort waaronder Voiceworks, KPN, RoutIt, Pocos en i4Networks. Bedrijven kunnen ook via hun huidige ICT-partner de beschikbaarheid en mogelijkheden van het Glaspoort netwerk opvragen.

Een volledig overzicht van de serviceproviders is te vinden op:
www.glaspoort.nl/providers.