Ons Lustoord zoekt oud-leden

REGIO - Tuinpark Ons Lustoord in Amsterdam Duivendrecht bestaat dit jaar 100 jaar. Dat is een feestje waard. Daarom is er op vrijdag 5 augustus, zaterdag 6 augustus en zondag 7 augustus 2022 een Fancy Fair. De vereniging doet een oproep aan alle ex-leden die in de loop der jaren zijn uitgewaaierd.   

Om 100 jaar te worden is er door veel mensen binnen de vereniging allerlei dingen gedaan. Daarom zijn we op zoek naar zo veel mogelijk leden die in de laatste 100 jaar een tuin hebben gehad op Ons Lustoord. Bent u een ex-tuinder of kent u iemand die een ex-tuinder is van Ons Lustoord, Laat dit dan weten, Alle ex-tuinders worden uitgenodigd om op de zondag van de Fancy Fair langs te komen.

Aanwezigen kunnen dan veel andere tuinders van vroeger zien en spreken. Er is een hapje en een drankje en er zullen herkenbare dingen zijn op de Fancy Fair. Bijvoorbeeld: Oliebollen, een schiettent, Een Rad van Fortuin en natuurlijk een buitenbar.

Wilt u nog wat weten, wilt u nog wat vragen, of wilt u zichzelf of een ander opgeven voor deze reünie, stuur dan een mail met uw naam, adres, uw oude tuinnummer, uw telefoonnummer en uw emailadres aan reunie2022onslustoord@gmail.com. U krijgt dan een uitnodiging met alle gegevens.

Stuur een briefje aan Tuinpark Ons Lustoord, Verbindingsweg 1, 1114 BG Amsterdam-Duivendrecht. Bellen mag ook. Bel dan met Ina op nummer 06 23 24 64 32.


"We zijn op zoek naar zoveel mogelijk ex-tuinders, dus geef uw gegevens door, kent u iemand van vroeger, geef die gegevens dan ook door. We proberen dan om van het feestje een feest te maken", aldus Ina.