Corry Leegwater van Praktijk 22.
Corry Leegwater van Praktijk 22. (Foto: aangeleverd)

‘Met een voedingsplan heb je geen dieet nodig’

SCHAGEN - Corry Leegwater van Praktijk 22 ziet ze maar al te vaak in haar praktijk voor afslanken en huidverbetering: mensen die alles al hebben geprobeerd en er toch niet in slagen om een gezond gewicht te bereiken. Met behulp van het voedingsplan van Metabolic Balance weet zij voor haar klanten het tij te keren. ‘Als je het plan helemaal volgt, is de slagingskans 100%.’ 

Praktijk 22 is al zo'n vijftien jaar gespecialiseerd in afslanken d.m.v gezond te eten, vertelt Corry Leegwater. "Er zijn nogal wat mensen die worstelen met hun gewicht. Voor het afslanken werkt Corry met Metabolic Balance, een medisch, wetenschappelijk onderbouwd voedingsprogramma. "Je laat bloed afnemen bij Starlet en op basis van 38 bloedwaarden maakt de internist een programma dat de stofwisseling optimaliseert, waardoor je daadwerkelijk gaat afvallen. Met een voedingsplan op maat heb je geen dieet nodig.”

Geen crashdieet

Metabolic Balance is geen crashdieet, benadrukt Corry. “Je neemt geen pillen, poeders en shakes, maar gezonde en verse producten die je gewoon in de winkel kunt kopen. De eerste paar weken is het wat streng, maar al snel ga je over op een normaal voedingspatroon waarbij voor elk moment van de dag is vastgelegd wat je mag eten. Je hebt nooit honger en valt gegarandeerd af.” Belangrijk is vooral om voldoende te eten. “Sommige mensen eten juist te weinig en vallen daardoor niet af.” Corry is gecertificeerd voedingsdeskundige. Zij doet de intake, die kosteloos is, en verzorgt het papierwerk dat bij het traject hoort. “Verder begeleid ik mijn cliënten bij het afvallen. Een keer in de twee weken hebben we een gesprek, waarbij ik de deelnemers meet en weeg, tips en adviezen geef.” 

Corry heeft al heel wat mooie resultaten gezien in haar praktijk. "Ze vallen flink wat kilo's af, voelen zich fitter en energieker en hebben minder last van allerlei kwalen. Je eet jezelf als het ware gezond.”

Maak nu een afspraak voor een gratis intake via 06-50261424. 

www.praktijk22.nl.