Maahir Ahmed.
Maahir Ahmed. (Foto: aangeleverd)

Sporter van de maand: Maahir Ahmed

ENKHUIZEN - Maahir Ahmed (18) is bij Special Gym Vek-Wik sporter van de maand mei 2022 geworden. Maahir is geboren in Somalië. Altijd blij, behulpzaam, een familiemens, danst graag en houdt van warm weer met veel zon. 

'Zijn specialiteit is hardlopen'

Maahir gaat drie dagen per week met plezier naar zijn school (vso De Stormvogel). Hij heeft één heel grote wens en dat is op vakantie naar Somalië. Hij heeft Vek-Wik beloofd dat, mocht deze reis er ooit van komen, hij zeker terugkomt. Maahir sport nu ongeveer twee jaar bij Vek-Wik. Zijn specialiteit is hardlopen. Deze atleet is niet snel, nee hij is razend snel en de gymzaal is bijna te klein voor hem! En mochten marathonlopers nog wel eens moeilijk kijken, Maahir blijft altijd lachen, hoe sneller hij gaat, hoe groter de smile op zijn gezicht.

Sporten bij Vek-Wik

Opvallend is dat steeds meer sportievelingen uit Enkhuizen, Stede Broec, Drechterland en Medemblik zich aansluiten bij Special Gym. De groep bestaat nu uit 15 leden. Er wordt elke maandag van 19:00 - 20:00 uur gesport in de gymzaal van De Bonte Veer, Wielewaal 1 in Enkhuizen. Allerlei takken van sport en spelvormen worden, met op de achtergrond leuke muziek, beoefend. Niet op wedstrijdniveau, het plezier staat voorop. De eerste twee proeflessen zijn gratis. Iedereen is van harte welkom! Neem voor meer informatie contact op met voorzitter Hans de Vries: voorzitter@vekwik.nl / 06 – 83 20 52 70.