Ben je een Brusje, doe dan mee met deze gezellige middag in de Schoof.
Ben je een Brusje, doe dan mee met deze gezellige middag in de Schoof. (Foto: archief Rodi Media)

'Brusjesmiddag' in De Schoof

WERVERSHOOF - Heb jij een broer of zus die al heel lang ziek is of een beperking heeft? Dan ben jij een zogenaamd brusje. Het woord is een combinatie van broertje en zusje. En je bent zeker niet de enige. 

Brusjes mogen gratis meedoen

Opgroeien in een gezin met een broer of zus met een beperking is soms best lastig. Je broer of zus heeft misschien meer zorg en aandacht nodig dan jij. Als brusje moet je soms een handje meehelpen of veel geduld hebben. En een leuk uitje schiet er soms bij in. Daarom verzorgt de gemeente Medemblik een middag met leuke workshops speciaal voor jou!

Diverse activiteiten

Kinderen tussen de 7 en 13 jaar zijn woensdag 25 mei van harte welkom in de Schoof, Kerkelaantje 1 in Wervershoof. De deuren gaan om 15.15 uur open. De activiteiten beginnen om 15.30 en om 19.00 uur is het afgelopen. 

Heb jij ook zin om te bewegen, hapjes te maken in de keuken, bij te praten? Meld je dan aan! Brusjes mogen gratis aan de activiteiten meedoen. Geef je op voor deze gezellige middag en krijg na afloop een goodiebag mee. Stuur een e-mail naar activiteiten@medemblik.nl. Vermeld daarbij ook of je een allergie hebt of een dieet volgt. Dan kan de organisatie daar rekening mee houden.

Wie nog vragen heeft, kan bellen of een WhatsApp sturen naar jongerenwerker Suzanne Helder, tel. 06-50170495.