Overhandiging.
Overhandiging. (Foto: aangeleverd)

Nieuwe matches zijn ontstaan

HOLLANDS KROON - Er zijn wederom nieuwe mooie matches ontstaan via de Hollands Kroonse Uitdaging dankzij de Matchgroep. Ditmaal een driehoeksmatch tussen De Wironruiters, ATJ Owles en ALSToppers. Tennisclub Hippo deed ook goede zaken en matchten met ICT vanaf Morgen.

Opzoek naar de juiste match

De Matchgroep bestaat uit een groep mensen met een groot netwerk. Zij bouwen bruggen tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven en organisaties. Als een maatschappelijke organisatie of sociaal initiatief durft te vragen, gaan zij opzoek naar de juiste match met maatschappelijk betrokken ondernemers en organisaties.

Driehoeksmatch

De Puppyles bij de Wironruiters stond in het teken van de ALSToppers. Hierbij verleende ATJ Owls medewerking. Vijftien ruitertjes reden mee en gingen met een uil op de foto. 

165,55 euro voor ALSToppers

Vele blije gezichten gingen rond in de bak, daarnaast is er veel verteld over de uilen. Met deze dag is er maar liefst 165,55 euro opgehaald voor de ALSToppers.

Tennisclub Hippo op de Beursvloer

Tennisclub Hippo matchte met partner van de Matchgroep ICT vanaf Morgen. Deze social enterprise helpt de Hollands Kroonse Uitdaging regelmatig met een vraag op ICT-gebied. Kim biedt een laptop aan, als tegenprestatie had Tamara Krikke van Tennisclub Hippo een zak Wieringer Jodekoeken meegenomen.

ICT vanaf Morgen kan ook geholpen worden. En wel door het doneren van (bijna) goed werkende laptops, die niet al te oud zijn. Deze worden weer als nieuw gemaakt en aangeboden op www.ictvanafmorgen.nl/winkel/. Voor de vragen van verenigingen en stichtingen wordt 10% gereserveerd. Zo kan er af en toe iemand blij gemaakt worden.