Citroën laat zien dat luxe niet duur hoeft te zijn.
Citroën laat zien dat luxe niet duur hoeft te zijn. (Foto: Citroën)

Businessclass Citroën

De Citroën C3, C3 Aircross, C4 en ë-C4 zien er vrolijk en stoer uit én bieden als Business extra veel uitrustingen voor een aantrekkelijke prijs. De modellen bieden het comfort waar Citroën om bekend staat en combineren dat met een groot prijsvoordeel ten opzichte van de reguliere modellen. 

Business-uitvoeringen van Citroën C3, C3 Aircross, C4 en ë-C4

De zakelijke rijder profiteert daardoor van een lagere bijtelling en ook de particulier is voordeliger uit. De Shine Business-uitvoering van de Citroën C3 en de Shine Pack Business-uitvoeringen voor de C3 Aircross, C4 en ë-C4 zijn standaard zeer rijk uitgerust, met onder meer cruisecontrol met snelheidsbegrenzer, Driver Attention Alert en verkeersbordherkenning. Het standaard Citroën Connect Radio DAB+ biedt optimale connectiviteit met Bluetooth, Apple Carplay™ en Android Auto™. Bij de Citroën C4 en ë-C4 Shine Pack Business wordt het comfort nóg verder versterkt met de standaard elektrisch verstelbare en met leder beklede Advanced Comfort Seats. De stoelen hebben een massagefunctie en onderstel met Citroën Progressive Hydraulic Cushions®. Connect Nav brengt je gemakkelijk naar de bestemming en aanvullende veiligheids- en assistentiesystemen zorgen voor een extra veilige en ontspannen reis. Zo herkennen de C4 en ë-C4 niet alleen nóg meer verkeersborden, maar ook voetgangers en fietsers. Zelfs in het donker.

Economy-prijzen

Citroën laat zien dat luxe niet duur hoeft te zijn. De rijk uitgeruste C3 Shine Business is al leverbaar vanaf € 19.990,-. De C3 Aircross Shine Pack Business is met een vanafprijs van € 26.890,- gelijkwaardig geprijsd. De Citroën C4 Shine Pack Business heeft een vanafprijs van € 31.490,-  en de volledig elektrische ë-C4 Shine Pack Business staat op jouw parkeerplek vanaf € 35.840,-.