Maak kennis met Bowlingvereniging Hoorn in Bowlingcentrum Franky's in de Huesmolen.
Maak kennis met Bowlingvereniging Hoorn in Bowlingcentrum Franky's in de Huesmolen. Foto: aangeleverd

Nieuwe start Bowlingvereniging Hoorn

Algemeen

HOORN - In Bowlingcentrum Franky’s in de Huesmolen in Hoorn vond afgelopen jaar een grote metamorfose plaats. De nieuwe eigenaren hebben de machines en inrichting compleet vernieuwd waardoor nu een heel gezellige en sportieve sfeer is ontstaan. Daarnaast is ruimte gecreëerd om weer in wedstrijdverband te bowlen, wat de afgelopen jaren niet meer mogelijk was en wat Bowlingsvereniging Hoorn veel leden heeft gekost.

Daarom organiseert Bowlingvereniging Hoorn in samenwerking met Bowlingcentrum Franky’s een ‘9 pin no tap’-toernooi om iedereen (vanaf acht jaar en ouder) kennis te laten maken met het vernieuwde bowlingcentrum en de bowlingsport. Het ‘9 pin no tap’-toernooi werkt als volgt. Gooi je in de eerste beurt negen pins om, dan krijg je er tien (strike). De overige pinfall (aantal pins wat je omgooit) blijft hetzelfde. Je gooit drie games.

Er worden verschillende voorrondes gespeeld op donderdag 12, zaterdag 14 en zondag 15 mei. De beste zestien spelers staan zondagmiddag in de finale. De kosten voor het toernooi bedragen 12,50 euro per persoon. Voor alle finalisten zijn leuke prijzen beschikbaar waarvan de eerste drie geldprijzen zijn. Meer informatie over het toernooi en de inschrijving? Kijk op www.frankyshoorn.nl/competitie en op www.bowlingvereniginghoorn.nl. Mailen kan ook: bvhhoorn@gmail.com .