Ervaren reisprofessionals staan bij reisbureau TUI aan het Aagje Dekenplein in Hoorn klaar om te helpen bij het samenstellen en boeken van de mooiste reizen.
Ervaren reisprofessionals staan bij reisbureau TUI aan het Aagje Dekenplein in Hoorn klaar om te helpen bij het samenstellen en boeken van de mooiste reizen. (Foto: aangeleverd)

Feestweekend bij TUI Hoorn

HOORN - Droom je al van je volgende vakantie? Het TUI logo, de welbekende TUI smile, hangt al jaren aan de gevel van TUI Hoorn en lacht je toe. Nu we weer volop mogen reizen staat er een enthousiast team van ervaren reisprofessionals klaar om te helpen bij het samenstellen en boeken van de mooiste reizen. Er is een ruime keuze uit het eigen aanbod van TUI en ook reizen van andere aanbieders zijn bij TUI Hoorn te boeken.  

Marleen Langelaar, Retail Regio Manager TUI, zegt: "We merken dat in deze tijd onze klanten veel waarde hechten aan persoonlijk contact en advies. Het is fijn dat er een reisbureau in Hoorn gevestigd is waar je naar toe kunt voor een passend reisadvies. Loop gerust binnen in onze inspirerende winkel, de koffie staat klaar!"

Maak kans op prijzen 

Vrijdag 13 en zaterdag 14 mei organiseert TUI Hoorn een feestelijk weekend voor de klanten. Kom deze twee dagen naar de incheckbalie in de TUI Hoorn-winkel en ontvang hier je eigen boardingpas. Dan maak je kans op één van deze geweldige prijzen: zes keer per dag op beide dagen een reischeque ter waarde van vijftig euro, vrijdag 13 mei één keer een reischeque ter waarde van 250 euro en zaterdag 14 mei één keer een reischeque van 250 euro.

Iedereen is tijdens openingstijden van harte welkom in de winkel. Een afspraak maken is niet nodig, loop gerust binnen. Liever digitaal contact? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek via videobellen. 


TUI Hoorn, Aagje Dekenplein 28, Hoorn. Telefoon: 0229-249293. E-mail: hoorn@tui.nl . Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.


Vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur is TUI Hoorn telefonisch bereikbaar.