Afbeelding
(Foto: )

Het Wieringer Ontmoetingsdiner

HIPPOLYTUSHOEF - Begin april kon er weer aangeschoven worden bij het Wieringer Ontmoetingsdiner. De gasten hebben genoten van een heerlijk driegangen diner. Een tomatensoepje vooraf gevolgd door witlofsalade, sperziebonen en kippendijen met tot slot het dessert. Deelname aan het volgende Ontmoetingsdiner in juni is gratis!

Tussen de gangen door werd er gezongen door Heleen Butijn. Het volgende Ontmoetingsdiner staat gepland op vrijdag 10 juni. Mocht je hierbij willen zijn of ken je iemand voor wie dit iets is? Aanmelden kan vanaf mandag 23 mei. Dit kan uitsluitend telefonisch bij Sjoerd Folkertsma via 0227-602465.

Informatie

Het Wieringer Ontmoetingsdiner is bedoeld voor mensen die op Wieirngen wonen en die (bijna) altijd alleen eten of met een reden niet buiten de deur kunnen eten. Om mee te willen eten hoef je geen lid te zijn van de kerk. Mocht vervoer een probleem voor je zijn kan ook dit geregeld worden. Dankzij een gift van de ParochiĆ«le Caritasinstelling van de RK kerk Hippolytushoef, is deelname in juni gratis! 

Schuif aan

Je bent 10 juni om 18:00 uur van harte welkom om tot ongeveer 20:00 uur te komen eten. De zaal Filadelfia Kapel aan de Beltstraat 7-9 te Hippolytushoef opent 17:45 uur. 


Het Wieringer Ontmoetingsdiner is een initiatief van de vier Wieringer kerken: de Rooms Katholieke Parochie, de Protestantse Gemeente Wieringen, de Doopsgezinde Gemeente Wieringen en de Pinkstergemeente Filadelfia.

Afbeelding