De Samenstroomkerk.
De Samenstroomkerk. (Foto: aangeleverd)

Meimaand is concertmaand

WIERINGERWERF - Het doel van Stichting Muziekvrienden Samenstroom is om in de Samenstroomkerk de inwoners van Wieringerwerf en rest van Hollands Kroon te verwennen met allerlei soorten muziek. Gegarandeerd is dat dit gaat lukken! Zondag 29 mei kun je luisteren naar een echte battle tussen virtuozen op orgel en piano.

De akoestiek in de kerk is heel geschikt om diverse concerten in te organiseren. In april en mei werden de eerste concerten georganiseerd, deze werden zeer goed ontvangen. Dit was een opluchting voor de stichting, want ieder begin is onzeker en spannend. Het volgende concert is zondag 29 mei. Organist/pianist Henk Veldman en pianist Marius van der Kuijl spelen hier. Diverse dieren uit Carnaval des Animaux van Camille Saint Saens passeren de revue, maar ook Queen, Abba en Suptertramp zijn te horen. Pump and Circumstances in een spectaculaire quatremains mag daarbij niet ontbreken.


Het concert begint om 14:30 uur aan de Terpstraat 40 te Wieringerwerf. Het concert is gratis, na afloop gaat een collectebus rond.