Leden van Coeursief.
Leden van Coeursief. (Foto: aangeleverd)

Concert Coeursief in de Schalm

WESTWOUD - Coeursief, het populaire Westfriese muziekgezelschap dat op originele wijze Franstalige Chansons uit de jaren 60 en 70 speelt, verzorgt op zondagmiddag 12 juni een optreden in Dorpshuis De Schalm aan de Doctor Nuijensstraat 14-B, 1617 KC in Westwoud. Het concert is van 16:00 - 20:00 uur en de toegang is gratis.

'Het repertoire is een feest der herkenning'

Tijdens deze middag komen veel bekende chansons van o.a. Piaf, Brel, Aznavour, Ferrat, Johnny Hallyday, Michel Polnareff, Patrick Breul, ZAZA en Bécaud aan bod. Voor velen zal het repertoire een feest der herkenning zijn van nostalgische zonnige vakanties, verloren liefdes en de warme Franse sfeer. 

Coeursief bestaat uit vijf enthousiaste muzikanten die sinds 1999 jaarlijks met veel succes spelen op Beaujolaisavonden, tuintoeren, braderieën en Franstalige festivals door het hele land. Sinds 2014 wordt er ook regelmatig in Frankrijk zelf gespeeld tijdens de muzikale Tour de France langs festivals, campings en Jeu de Boules evenementen. De vijf leden van Coeursief bestaan uit: Germa Hoogenboom - zang, Vincent Buis - accordeon, Cor Wagenaar - gitaar en zang, René de Groot - bas en zang, Cees Geerlings - drums. 

Informatie

Het optreden start rond 16:00 uur, de entree is gratis en het belooft een gezellige namiddag te worden met wijn en Franse kaas. Iedereen is welkom! Meer informatie: www.deschalmwestwoud.nl.