De Voorjaarsbeurs is terug bij EP:Beerepoot!
De Voorjaarsbeurs is terug bij EP:Beerepoot! (Foto: Aangeleverd)

Beleef Voorjaarsbeurs bij EP:Beerepoot

REGIO - De Voorjaarsbeurs is terug! De lente is in volle gang, dus tijd voor het grote genieten van het buitenleven. En dat begint bij EP:Beerepoot in Hoorn. Maak kennis met de nieuwste trends in elektronica en prikkel je zintuigen tijdens de Voorjaarsbeurs van 26 tot en met 29 mei! 

EP:Beerepoot toont je alle trends en innovaties op het gebied van elektronica. Beeld, geluid en smaak nemen je mee op reis. Proef de heerlijke koffie uit de koffiemachines, ervaar de (stoom)ovens en kookplaten die de koks demonstreren aan de hand van verrassende gerechten en beleef de geavanceerde audioapparatuur in sfeervol ingerichte luisterruimtes.

Primeurs 

EP:Beerepoot is trots dat gerenommeerde merken hun primeurs presenteren bij dé ElectronicaBeleving! Aanschouw de nieuwste OLED televisies, want EP:Beerepoot presenteert alle merken, modellen en formaten. Ook op het gebied van audio, koken, wassen, drogen en koelen zijn er handige, energiebesparende nieuwtjes te melden. Dagelijks zijn merkadviseurs aanwezig om de allernieuwste trends live te demonstreren. Op de vernieuwde bovenverdieping in Hoorn kan EP:Beerepoot zijn meer dan vijftig inductiekookplaten te bewonderen én alle kookeilanden zijn voorzien van kranen van het merk Quooker. Uniek in Nederland is dat bij EP:Beerepoot alle inbouwapparatuur is aangesloten en gedemonstreerd kan worden. Naast inbouw is er een groot assortiment Amerikaanse koelkasten en zijn er nieuwe merken aan het assortiment toegevoegd. Natuurlijk ontbreken ook de beursaanbiedingen niet; de mooiste producten voor een spectaculaire beursprijs! De aanbiedingen zijn geldig in alle filialen en genoemde prijzen zijn meeneemprijzen. Bij aanschaf van geselecteerde producten maak je kans op een Cooking shoptegoed tot 500 euro óf een The Bastard barbecue! Kom langs in een van de winkels voor alle aanbiedingen. De Voorjaarsbeurskrant vind je ook op www.epbeerepoot.nl.