Dubbelconcert Frank & Zij en Men@Work in Pianokamer

KOGGENLAND - Na twee jaar van annuleringen van concerten en repeteren via Zoom kunnen de koorleden eindelijk weer optreden voor publiek. 

De dames van vocaal ensemble Frank & Zij en de mannen van zanggroep Men@Work besloten de handen ineen te slaan en samen twee concerten te geven. Wat is er nou leuker dan samen te zingen, daarom de titel “It takes two”. Deze concerten vinden plaats op zaterdag 11 en 18 juni  vanaf 20.00 uur in de Pianokamer, Spierdijkerweg 110 in Spierdijk. Afwisselend voeren beide koren een aantal bekende en ook nieuwe nummers voor het publiek uit. De muzikale leiding is in handen van Frank Hoebe. 

Frank & Zij bestaat uit twintig vrouwelijke vocalisten. De meerstemmige bewerkingen van diverse muziekstijlen worden tot in de perfectie uitgevoerd en ondersteund door subtiele choreografie. 

Men@Work bestaat uit twaalf mannen, ook zij voeren meerstemmige bewerkingen uit van hedendaagse muziek met hun bekende kwinkslag. Beide zanggroepen stonden in 2013 al samen op het podium met hun ‘Battle’ concert, dat was een groot succes. Met ‘It takes two’ gaan ze dat succes evenaren.


Een kaart kost 12,50 euro. Kaarten reserveren via frankenzij@gmail.com of bel 0229-563430.