Loop gezellig samen de Avondvierdaagse.
Loop gezellig samen de Avondvierdaagse. (Foto: (archief Rodi Media))

Wandel mee met de Avondvierdaagse

MEDEMBLIK - De wandel- en fietsvierdaagse in en rond Wognum wordt gehouden van maandag 30 mei tot en met donderdag 2 juni. De start is elke avond van 18.15 tot 19.00 uur vanuit MFC De Bloesem, Conferencelaan 19 in Wognum. Inschrijven is mogelijk vanaf 18.00 uur. Iedereen krijgt een routebeschrijving mee, de routes eindigen elke keer in De Bloesem.

Vertraging voorkomen door startkaart

De kosten van de inschrijving bedraagt 6 euro. Betaalwijze: QR code of contant. Inschrijven kan digitaal via www.avond4daagse-wognum.nl of schriftelijk via een inschrijfformulier. Inschrijfformulieren worden uitgedeeld op de basisscholen en liggen in de hal van De Bloesem bij de groene postbus. Het inschrijfformulier kan gedeponeerd worden in diezelfde postbus in de hal.

De Bloesem

Om vertraging bij de start te voorkomen, kunnen degenen die voor ingeschreven hebben hun startkaart al op zaterdag 28 mei afhalen in De Bloesem van 11.00 tot 12.00 uur. 


Inschrijven is ook mogelijk op zaterdag 28 mei en op maandag 30 mei voorafgaand aan de start.

Organisatie

Tourclub Wognum verzorgt deze wandel- en fietsvierdaagse. De fietsroutes hebben een lengte van 20 en 40 kilometer, de wandelroutes beslaan 2½, 5 en 10 kilometer.

Kies een afstand die je past en ga ‘op roet’ door het mooie Westfriese landschap en ontvang een medaille na minimaal drie dagen meedoen.