Oeoeoeh, creepy...
Oeoeoeh, creepy... (Foto: aangeleverd)

Pubernacht was supercool

MEDEMBLIK - De activiteitencommissie van Het Zwembad in Midwoud had een leuke avond voor de pubers in petto, de Pubernacht werd namelijk in de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 mei gehouden. Kids uit de eerste en tweede klas van het Voortgezet Onderwijs hadden zich ingeschreven en volgens de organisatie kunnen die wel tegen een stootje. Eerst heel braaf ‘Theelepeltjes duiken’ (winnaar Mees), maar daarna werd het donker en hielden de ‘Vossen’ de wacht, wat er toen gebeurde???

Onder leiding van badmeester Jordy zijn diverse kinderen begonnen met het bijschaven van hun zwemtechnieken en het aanleren van nieuwe skills om hun diploma te halen. Voor de andere cursussen kan men zich nog opgeven.

Noteer alvast in de agenda: sponsorzwemmen op 2 juli. Banen trekken en allerlei nevenactiviteiten om (veel) geld in te zamelen voor Het Zwembad. De coronacrisis is momenteel voorbij, maar het water staat de organisatie aan de lippen, met onder meer het energievraagstuk dat meerdere mensen de nodige kopzorgen bezorgt.

Het Zwembad ‘drijft' op vrijwilligers, zonder hen heeft het bad geen bestaansrecht. Vrijwilliger worden? Neem contact op via info@hetzwembad.nl of bel 06-12177381.

Afbeelding