Stichting Dalisay Recovery helpt mensen met een eetstoornis en hun naasten.
Stichting Dalisay Recovery helpt mensen met een eetstoornis en hun naasten. (Foto: Photographee.eu)

Open dag Dalisay Recovery

Algemeen

Stichting Dalisay Recovery houdt op zaterdag 18 juni van 13.00 tot 17.00 uur open dag voor mensen met een eetstoornis en hun naasten. Maar ook voor belangstellenden die geïnteresseerd is wat deze stichting doet. 

Iedereen kan een kijkje te nemen in het inloophuis aan Oosterhaven 11 in Medemblik, waar de stichting momenteel elke vrijdag inloopmomenten heeft en bovendien twee keer per maand een creatieve of licht actieve middag verzorgt. 

Nieuwsgierig? Loop dan even binnen, want er is nog veel meer te beleven. Sing- en songwriter Sylvia Aimee is aanwezig en Iris Bleeker. Meintje Koopmans draagt deze dag een paar van haar mooie gedichten voor. Ook worden verschillende activiteiten gehouden, zoals handmassage, ontspanningsmassages, make-up/haar, creatieve workshops, fotoshoot, een rondleiding met hapjes en drankjes.

Opgeven is niet nodig en deelname is gratis. Ook zijn deze dag ervaringsdeskundige vrijwilligers aanwezig om iedereen te woord te staan en uitleg te geven over wat de mogelijkheden zijn bij Dalisay Recovery. 

Vrijwilligers

De stichting is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wie iets wil betekenen voor mensen die worstelen met eten en hun naasten kan informatie inwinnen via https://dalisayrecovery.nl/ . Momenteel staan daar verschillende vrijwilligersvacatures op. Op deze website kan men ook terecht voor meer informatie over de stichting en de diverse activiteiten.