Spider-Man komt de zaterdag voor Vaderdag, 18 juni, naar winkelcentrum Streekhof.
Spider-Man komt de zaterdag voor Vaderdag, 18 juni, naar winkelcentrum Streekhof. (Foto: Pexels)

Spiderman in Winkelcentrum Streekhof

Algemeen

BOVENKARSPEL - Een hele stoere dag voor de Vaders & Kids op de zaterdag voor Vaderdag, en voor iedereen die fan is van Super Heroes. Op zaterdag 18 juni worden verspreid in Streekhof zeven bekende Superhelden opgesteld. De Heroes zijn beelden en er kunnen continu leuke foto’s en selfies worden gemaakt tussen 11:00 - 16:00 uur. De volgende helden zijn aanwezig: De Hulk, Spiderman, Batman, Superman, Star Wars Stormtrooper, Iron Man en Captain America.

Kinderen kunnen in de stemming komen en meedoen met de kleurwedstrijd. De kleurplaten liggen vanaf 1 juni op de toonbanken van alle Streekhof winkels. Vergeet niet om de kleurplaat op zaterdag 18 juni in te leveren want alleen dan maak je kans om een prijs te winnen. 

Zoeken naar superhelden

Het enige wat je nog hoeft te doen is op zoek te gaan naar de locatie van de Super Heroes. Vul de naam van de winkel in waar de Super Hero staat en lever dan je kleurplaat in bij de wedstrijdbus op het centrale plein voor 16:00 uur. Winnaars ontvangen allemaal persoonlijk bericht om hun prijs op te halen. Een leuke activiteit om samen met je kind te doen. 

Informatie

Verder wordt iedereen getrakteerd op een suikerspin of popcorn vanuit een Super Hero stand door twee vrolijke Super Heldinnen. Alle activiteiten zijn zaterdag 18 juni tussen 11.00 en 16.00 uur. Uiteraard hebben de winkeliers allerlei leuke cadeau ideeën voor Vaderdag, u komt toch ook even kijken? Kijk voor meer informatie op: www.streekhof.nl.