Ciske de rat gezocht.
Ciske de rat gezocht. (Foto: aangeleverd)

Musicalvereniging Zwaag zoekt Ciske

ZWAAG - In maart 2023 staat de nieuwe productie van Musicalvereniging Zwaag op het programma. Vorige week werd de titel van deze musical al bekendgemaakt: Ciske de rat. De vereniging gaat in volle vaart door en organiseert een open avond voor nieuwe leden. Vooral mannelijke leden zijn van harte welkom en ook wordt gezocht naar een kindercast.

Nieuwe leden gezocht 

De musical vertelt het verhaal van straatschoffie Ciske Vrijmoeth, die door zijn streken vaak Ciske de rat wordt genoemd. Daarnaast zien we ook het leven van de volwassen Ciske. Het is de start van de Tweede Wereldoorlog die een confrontatie tussen zijn verleden en heden teweegbrengt. De musical is gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker en bevat vanzelfsprekend het beroemde nummer ‘Ik voel me zo verdomd alleen’.

Op zoek naar

De zoektocht naar nieuwe leden (vanaf 16 jaar) geldt voor de invulling van alle rollen en het ensemble. Daarnaast is de vereniging ook op zoek naar een kindercast (9-15 jaar) voor de invulling van diverse kinderrollen. Dus ben of ken jij de nieuwe Ciske (volwassen Ciske of kleine Ciske)? Of wil je in groepsverband samenwerken aan een professionele amateur musicalproductie? Meld je dan snel aan op de website (www.musicalzwaag.nl) of bij ledencoördinator Mieneke via: mienekeverhoef@hotmail.com.

Open avond

Maandag 20 juni zijn belangstellenden welkom om kennis te maken tijdens de open avond (aanvang 20.00 uur). Musicalvereniging Zwaag repeteert op maandagavond van 20.00 tot 23.00 uur in Partycentrum De Witte Valk in Zwaag. De kindercast gaat ook op de maandagavond repeteren van 19.30 uur tot 21.00 uur. Met de volledige cast wordt, onder begeleiding van echte musicalprofessionals, toegewerkt naar een reeks onvergetelijke voorstellingen met een live-orkest. Bezoek voor alle informatie de website.