Carla Dekker met haar award.
Carla Dekker met haar award. (Foto: aangeleverd)

Carla Dekker wint Award

Carla Dekker, van de gelijknamige schoonheidssalon uit Bovenkarspel, kreeg dit jaar de Glazen Aloë Award 2022 uitgereikt. Deze Glazen Aloë Award staat voor professionaliteit, inzet, kennis, expertise en succes, aldus het communiqué van Deynique. Kortom, een onderscheiding die getuigt van echte vakmanschap in de schoonheidsbranche.

“Schoonheidssalon Carla Dekker bestaat dit jaar exact 25 jaar en dan is zo’n award wel een kroon op ons werk”, verteld een stralende Carla Dekker. “Door samen te werken met Deynique Cosmetica, houden we onze kennis en expertise regelmatig up-to-date, wat enorm wordt gewaardeerd door onze klanten”.

Optimale begeleiding

Het huidverbeteringstraject dat je bij Schoonheidssalon Carla Dekker volgt, begint met een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek stelt de schoonheidsspecialiste de klant op zijn gemak en wordt uitgebreid de tijd genomen om de wensen te bespreken en een huidanalyse te maken. Na deze intake en huidanalyse wordt duidelijk welke aanpak de huid precies nodig heeft. Zo krijgt de klant niet alleen de effectieve behandeling, maar wordt hij of zij optimaal begeleid bij de totale huidverzorging.

Huidadvies

Wil je ook een persoonlijk huidadvies? Kijk dan op www.salon-carladekker.nl voor meer informatie en voor het maken van een afspraak. Schoonheidssalon Carla Dekker is gevestigd aan De Tuin 1 in Bovenkarspel.