Afbeelding
(Foto: )

Deze week nieuw bij Cinema Enkhuizen: Deze zware jongens laten fout er goed uitzien in de komische animatie/familiefilm 'The Bad Guys' van Universal Pictures & Dreamworks Animation.

Een topteam van criminele dieren staat voor hun grootste uitdaging ooit: brave burgers worden. Het beruchte team van de Foute Jongens bestaat uit vijf vrienden: charmante zakkenroller Mr. Wolf, doorgewinterde kluizenkraker Mr. Snake, koele meester in vermommingen Mr. Shark, krachtpatser met een kort lontje Mr. Piranha en de scherpe ervaren hacker Ms. Tarantula. Na jarenlang ontelbare roofovervallen te hebben gepleegd, worden de meest gezochte criminelen toch een keer gepakt. Mr. Wolf sluit een deal om te voorkomen dat ze de gevangenis in moeten en nu moet hij de rest overtuigen om de ‘Goede Jongens’ te worden, maar dit gaat niet zonder slag of stoot.

Synopsis

Bekijk de film bij Cinema Enkhuizen 

Entreeprijs 10 euro, kortingshouders betalen 8 euro. Ga naar www.cinemaenkuizen.nl voor meer informatie over het gehele filmaanbod, trailers, speciale tarieven (evenementen) en de kaartverkoop. Bezoek ook de online filmzaal via www.picl.nl.