Het team van Oog Voor Optiek heet u welkom.
Het team van Oog Voor Optiek heet u welkom. (Foto: aangeleverd)

Nieuwe pand Oog Voor Optiek

ENKHUIZEN - Alweer 14 jaar geleden werd Enkhuizen een mooie optiekzaak rijker. In de loop der jaren is de winkel steeds verder uitgebreid met innovatieve apparatuur zodat er oogzorg op het hoogste niveau wordt geboden. Nu heeft Oog Voor Optiek een nieuw pand, direct naast hun oude locatie aan de Westerstraat 106A, 1601 AM, Enkhuizen.

Kom langs op de nieuwe locatie aan de Westerstraat 106A

Ton Hendriks heeft het team van Sigrid, Linda en Maarten versterkt, zodat de groeiende aanloop van klanten goed bediend kan worden. Hierdoor ontstond de wens voor meer ruimte in de winkel met meerdere oogmeetkamers. Dit heeft Oog Voor Optiek kunnen verwezenlijken in het pand direct naast de oude locatie, namelijk op nummer 106A, aldus Maarten Vossen. Het is een mooie sfeervolle winkel geworden, waar klanten zich snel thuis zullen voelen, en de nieuwste collectie monturen is overzichtelijk te zien.

Voorzieningen

De refractiekamers zijn beide voorzien van de modernste apparatuur, zoals een OCT-scan waarmee het netvlies en bloedvaten in het oog beoordeeld kunnen worden door de optometrist. Ook is Oog Voor Optiek voorzien van een aslengte meter, waarbij de groei van het oog bij kinderen gemonitord kan worden en bijziendheid kunnen remmen met therapeutische glazen of contactlenzen.


Het team van Oog van Optiek verwelkomt u graag in de nieuwe winkel. De officiƫle heropening volgt later.