Kermis Zwaag is dit jaar van 3 tot en met 7 juni.
Kermis Zwaag is dit jaar van 3 tot en met 7 juni. Foto: aangeleverd

Kermis Zwaag: vijf dagen lang spektakel

Algemeen

ZWAAG - Kermis Zwaag kent dit jaar veel leuke activiteiten bij De Witte Valk en het Sportcafé Zwaag. Tijdens het pinksterweekend gaat het weer los en is het weer zwieren en zwaaien en feest in Zwaag! 

Verschillende optredens en activiteiten voor jong en oud vinden dit jaar plaats op twee plekken bij De Witte Valk (Dorpsstraat 175) en Sportcafé Zwaag (Munnikenwoud 1). Ook de budget-kermis wordt dit jaar verder uitgebreid met nog meer spectaculaire attracties voor jong en oud. Na twee jaar verplichte stilte in verband met corona staan de enthousiaste zangers en zangeressen van Swaegh Zingt en Berkhout Vocaal te popelen om op eerste pinksterdag het publiek weer te overspoelen met mooie koorzang, vrolijkheid en inspirerende uitvoeringen. 

Iedereen is welkom bij De Witte Valk op eerste pinksterdag (5 juni) vanaf 14.30 uur. De toegang is gratis. Maandagochtend 6 juni worden de deuren van het Sportcafé al vroeg geopend met het eerste deuntje/pyjamabal om 10.00 uur. Tot 13.00 uur is alles inclusief en de kaarten hiervoor kunnen vooraf besteld worden aan de bar van het Sportcafé. Vanaf 14.00 uur staat hier het Kids Festival op het programma. Dit jaar is er ‘Kids on Stage’ met veel optredens van onder andere The Vocal Kids. Voor de jongen kinderen is er ook een mooi programma: een kleurplatenwedstrijd, springkussen, mega glijbaan, gratis limonade, ijsjes en zakjes snoep en kans op gratis kermisattracties-puntjes! Dit evenement wordt gesponsord door het LOP en de Jeugdraad van Zwaag. De prijsuitreiking is om 16.00 uur met aansluitend een gezellige feestavond.

Kijk voor het volledige programma en meer informatie op www.kermiszwaag.nl