Kom naar de super sale weekend van Karsten Travelstore.
Kom naar de super sale weekend van Karsten Travelstore. (Foto: aangeleverd)

Super sale weekend bij Karsten Travelstore

ZWAAG - Misschien zijn jullie al op vakantie geweest en ging je fijne kampeerstoel stuk. Of er ontbraken een aantal haringen van de tent. Een grotere koelbox bleek toch ook wel een wens te zijn. Misschien hebben jullie je vakantie nog tegoed, hebben jullie direct geboekt voor volgend jaar of zoek je iets leuks voor thuis en in de tuin. Het maakt eigenlijk niet uit, want iedereen is dit weekend welkom bij het super sale weekend van Karsten Travelstore. Tijdens dit weekend is bijna alles met 20% korting. En de trouwe klant weet: dat is meer dan de moeite! 

Dus of je nu op zoek bent naar kampeerspullen of meubilair, een barbecue of een zwembroek: in het weekend van 20 en 21 augustus kun je je slag slaan. En de korting geldt natuurlijk ook op servies, slaapzakken, verlichting, hangmatten en gasstelletjes. Ook is er een zeer interessante stapelkorting op de gehele kleding zomercollectie van 2022. Dus houdt het vakantiegevoel nog even vast en kom gezellig langs.

Sla je slag

Dit weekend is tevens de laatste koopzondag van deze zomer bij Karsten Travelstore. Winkelmanager Robin Lauwers vertelt: “We kijken terug op een mooie zomer met veel bezoek in de winkel. Dit laatste weekend gaan we nog even knallen. We hebben een goed assortiment beschikbaar, dus hopen op een lekker druk weekend met veel blije klanten. We zien je graag!”

Afbeelding
Afbeelding