Projectkoor Young Forever.
Projectkoor Young Forever. (Foto: aangeleverd)

Shinen met Projectkoor Young Forever

GROOTEBROEK - Heb jij tijdens de zomer ook liggen mijmeren in je luie stoel? Nagedacht over wat je nà de vakantieperiode zou kunnen gaan doen? Bij ons koor is plaats voor enthousiaste leden die in een ongedwongen sfeer toe willen werken naar een spetterend optreden in Het Park. De Hamletzaal is gereserveerd want op 10 en 11 november 2023 gaan we shinen op het podium.

We hebben de eerste nummers ingestudeerd van ons nieuwe project: ‘It takes two’. Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat het repertoire uit duetten. Deze zijn door dirigent Alex Hylkema omgezet in koor arrangementen. Als alle 26 nummers doorgenomen zijn, komt de band mee repeteren en wordt het geheel aangevuld met eenvoudige choreografieën. Het is elke keer weer een intensief creatief proces met als resultaat een groots optreden waarbij ook veel aandacht wordt besteed aan licht, geluid en kleding. Ons repertoire bestaat o.a. uit nummers van U2, Ed Sheeran, Claudia de Breij, Freddy Mercury en Andrea Bocelli. Heel divers dus, net als de samenstelling van ons koor.

Dit jaar staat er een Kerstconcert op de planning. Dinsdag 13 december a.s. zingen wij twee keer in de kerk van Grootebroek. Met stemmige muziek en prachtig verlichte gewelven brengen wij ons publiek in kerstsfeer.

Repetities

De repetities starten dinsdag 30 augustus, de week erna is een open repetitie. De instroom van nieuwe leden sluit op 6 september. Repetities elke dinsdag van 20.15 tot 22.15 uur in Dorpshuis De Stek, Grootebroek. Nieuwsgierig geworden? Kom meezingen en de sfeer proeven. Vooraf aanmelden is handig. Dit kan via pietbuysman@hotmail.com. Kijk voor meer informatie op de website: www.youngforever.nl.