Kom naar de lappen tiendaagse!
Kom naar de lappen tiendaagse! (Foto: aangeleverd)

Lappen 10-daagse bij Sogges

AVENHORN - Het is alweer augustus en dat betekent de Lappen 10-daagse bij Sogges in Avenhorn. De enorm grote lappendag in Hoorn is alweer voorbij en wij doen het nog eens dunnetjes over. Maar liefst 10 dagen lang! Dit jaar vanaf dinsdag 23 augustus t/m zaterdag 3 september.

Aan het einde van de zomer zijn we er echt aan toe: opruimen van overtollig goed en tijd om weer te gaan denken aan hobby’s die in huis gebeuren in plaats van buitenshuis. U kunt, tussen 09.00 en 13.00 uur, heerlijk komen snuffelen bij onze volgeladen kar die bij de winkel staat. Ook dit jaar heel veel verschillende lappen, kussens, kussenhoesjes, tafelkleden, wol, knopen, garen en band. Alles tegen heel schappelijke prijzen te verkrijgen. Als u toe bent aan het maken van een nieuwe, frisse kussenhoes of een gordijntje op maat, zult u zeker een passende stof aantreffen.

Goede doel

De winkel, met mooie kringloop spullen en cadeautjes is op deze dagen uiteraard gewoon geopend. We nodigen u van harte uit om bij ons te komen ‘lappen’. De gehele opbrengst van Sogges is voor het goede doel: Bake for Life. Ga voor meer informatie over Bake For Life naar de website (www.bakeforlife.nl). 

Informatie

De winkel bevindt zich op Vijverhof 36 te Avenhorn. Ga voor meer informatie naar de website www.sogges.nl of neem contact op via: soggeskringloop@gmail.com.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding