Occasionmanager Romke van der Laan.
Occasionmanager Romke van der Laan. (Foto: aangeleverd)

Gomes occasionshow: ‘Scherpe prijzen voor premium occasions!’

Partnerbijdrage

REGIO - Wie dit najaar goed uitgerust de weg op wil, kan bij Mercedes-Benz dealer Gomes zijn slag slaan. Tijdens de occasionshow van donderdag 29 september tot en met zondag 2 oktober staat een gigantische voorraad Mercedes-Benz occasions klaar om een nieuwe eigenaar te vinden. Niet alleen van de rijke standaarduitrusting van deze premium occasions gaat het hart sneller kloppen, ook door maximaal € 2.500,- showvoordeel zullen kopers glimlachend de sleutel in ontvangst nemen.

Occasionmanager Romke van der Laan heeft de ruim 150 personenwagens nog eens extra laten oppoetsen voor de show en rekent op veel bezoekers in Alkmaar en Aalsmeer. “Het worden vier gezellige dagen in een informele sfeer. Deze show biedt een unieke mix aan premium Mercedes-Benz occasions waarmee je dankzij het Certified kwaliteitslabel veel zekerheid koopt met onder andere 24 maanden garantie. We hebben personenwagens in de prijsklassen van € 15.000,- tot € 120.000,-. Compact, sportief of luxe, het staat er allemaal. We organiseren deze show nu voor de vijftiende keer en zowel het aanbod als het voordeel neemt ieder jaar toe. Dit zijn echt scherpe prijzen!”

Wie zijn oog heeft laten vallen op een premium occasion, kan snel zakendoen. Met extra inruilpremie en hogere korting rekenen de verkoopadviseurs het voordeel terplekke uit. Van der Laan: “De auto is goed, de aanbieding ook. We geloven erin dat bezoekers dat ook zullen ervaren!

https://www.gomes.nl/gomes/