Bij EP:Beerepoot profiteren klanten nu van hoge kortingen op onder meer inbouwkoelkasten, inductiekookplaten en vaatwassers.
Bij EP:Beerepoot profiteren klanten nu van hoge kortingen op onder meer inbouwkoelkasten, inductiekookplaten en vaatwassers. (Foto: aangeleverd)

Alle keukenapparatuur onder één dak

REGIO - Die oude koelkast doet het nog prima. Geen reden om een nieuwe koelkast aan te schaffen… toch? Een nieuwe koelvriescombinatie verbruikt ongeveer 150 kWh per jaar. Omgerekend is dat zo'n 35 euro. Hoe ouder de koelkast, hoe meer deze verbruikt. Afhankelijk van het energietarief en de leeftijd van de koelkast kun je wel 120 euro per jaar besparen met het aanschaffen van nieuwe koelvriescombinatie. 

Bij EP:Beerepoot profiteren klanten nu van hoge kortingen op onder meer inbouwkoelkasten, inductiekookplaten, vaatwassers en koffiemachines van topmerken. Bekijk snel de folder bijgevoegd in deze krant. De eigen installateurs komen langs wanneer het de klant uitkomt en installeren de aankoop vakkundig. Voor wie de inbouwmaat van de huidige koelvriescombinatie niet weet: maak gebruik van de gratis inmeetservice!

Kookdemo

Bij bereiding in een stoomoven blijft het gerecht lekker vers en mals. Ook is geen olie of boter nodig, waardoor gerechten vetvrij zijn. Wat zijn nog meer voordelen van een stoomoven? Chef Rick Van Weeren van ATAG kan de keuze een stuk makkelijker maken. Hoe? Bezoek de kookdemo zaterdag 1 oktober in het filiaal in Hoorn. Superleuk én leerzaam. Rick vertelt tussen 10.00 en 17.00 uur alles over de apparatuur van ATAG, aan de hand van een heerlijk gerecht. Ontdek de chef in jezelf!

Alle aanbiedingen zien? Kom snel naar een van de winkels! Adviseurs staan klaar in Hoorn, Volendam, Schagen, Broek op Langedijk, Bovenkarspel en Wervershoof. De winkel in Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.