Blije gezichten dankzij de sponsoring van BijWoestenburg.
Blije gezichten dankzij de sponsoring van BijWoestenburg. (Foto: aangeleverd)

Nieuwe shirts voor Madjoe

ENKHUIZEN - Barry en Sander van Accountantskantoor BijWoestenburg hebben een gulle sponsoring gedaan aan Volleybalvereniging Madjoe in Enkhuizen. Een grote lading nieuwe shirts zorgt voor blije gezichten. "Enorm leuk om te zien. Ik werd zelfs aangesproken door twee jongens van rond de 12 jaar oud die zeiden dat ze het te gek vonden om een echte sponsor op hun shirt te hebben", licht Barry Woestenburg toe.

Sponsoring door BijWoestenburg

Barry gaat verder met: "We kregen uit verschillende richtingen de vraag of het sponsoren van Madjoe niet iets voor ons was. Madjoe is net zo met Enkhuizen verweven als wij zelf. Ze hebben een enorm actieve vereniging waar ook de jeugd een groot onderdeel van is. Het is belangrijk dat zulke verenigingen goed worden gesteund vanuit de ondernemers. De voetbalvereniging heeft grote sponsoren genoeg. Wij vonden het vreemd, want bij volleybal is dat minder vanzelfsprekend. Zo sponsoren wij bijvoorbeeld ook elke editite van de Streker Oerbos Survivalrun die twee weken geleden plaats vond. Het zijn beide verenigingen die vol zitten met vrijwilligers die veel voor de club en de leden over hebben. Het is mooi als je die met sponsoring kunt ondersteunen. De stralende gezichten bij Madjoe zeggen genoeg."

Ondersteunen

Met de sponsoring wil Barry Woestenburg het bestaan van Madjoe goed ondersteunen en laten weten dat zij er zijn voor de regio. Daarbij is Madjoe een zogeheten Superclub. Dat betekent dat ze een professional inhuren die helpt bij de trainingen en ondersteunt in het professionaliseren van de club. Dat doet hij dan vervolgens niet alleen bij Madjoe, maar ook bij andere clubs in de regio. Barry: "Dat is toch mooi om te zien! Zo kom je met zijn allen steeds verder. Wat dat betreft lijkt het erg veel op wat wij bij ondernemers doen."