Kasper van Kooten.
Kasper van Kooten. (Foto: aangeleverd)

Muziek en cabaret in theaterkerk

OPMEER - In Theaterkerk Wadway kunnen gasten op vrijdag 14 oktober genieten van muziek van Bertus Borgers Duo. Bertus doet twee dingen heel graag. Het ene is muziek maken en het andere is verhalen vertellen. Muziek uit zijn roerige rockleven en de verhalen die daarbij horen. 

Bertus Borgers komt eind jaren zestig als saxofonist, zanger en songwriter uit de Eindhovense underground scene. Hij kreeg bekendheid als bandleider van onder meer Mr. Albert Show en Sweetd'Buster en was gastsolist bij Herman Brood, Golden Earring en Raymond van het Groenewoud.

Cabaret

Kasper van Kooten staat zaterdag 15 oktober op het podium met Van Kooten en de Beat. Een theatervoorstelling naar het gelijknamige boek, waarin ook de muziek uit het boek tot leven komt. Het geheel wordt ondersteund door uniek foto-, video- en audiomateriaal en één van zijn zeer muzikale vrienden. Nadat ook Kasper bijna twee jaar niet kon optreden door de pandemie is het nu tijd om de theaters de beat te laten voelen en beleven. Van Kooten en de Beat is een ontroerend en vermakelijk zelfportret en een geweldige muziekgeschiedenis ineen.


De voorstellingen beginnen om 20.30 uur.