Gemeenschapsveiling in Vroeg of Laat

OPMEER - De Gemeenschapsveiling vindt zaterdag 1 oktober vanaf 20.00 uur plaats in café Vroeg of Laat, Spanbroekerweg 192 in Spanbroek. Er is veel aangeboden, nu is het tijd om te bieden.

In de catalogus staat een mooie afwisseling tussen pakketten, goederen en leuke activiteiten. Van bedrijfsrondleidingen tot boottochtjes, van een Top 2000 café tot overnachtingen in een B&B, van een Arabische avond bij het Nederlands elftal tot levend tafelvoetbal. Maar natuurlijk nog veel meer. Kom en bied mee!

De zaal van Vroeg of Laat is open vanaf 19.00 uur, vanaf 20.00 uur brengt afslager JP Nijmeijer de kavels aan de man of vrouw. Niet alleen hij: burgemeester Van den Hengel neemt de aftrap en verkoopt de eerste kavel(s).

Wie kavels wil kopen, wordt aangeraden om zich aan te melden via www.degemeenschapsveiling.nl als koper. Voor het eerst wordt gewerkt met nummers die worden gekoppeld aan de kopers. Vooraf aanmelden voorkomt een wachtrij bij de entree.

De opbrengst gaat naar de deelnemende verenigingen of stichtingen, die allen een project indienden dat zij uit de opbrengst willen financieren. Dat zijn: muziekvereniging Erato, Stichting Behoud Bonifatiuskerk, handbalvereniging Meteoor, gymvereniging West-Friesland / Topturnen West, judovereniging Hikwake, voetbalvereniging VVS'46, hockeyvereniging Spire, Stichting Kinderdorp en Stichting Dorpshuis Wadway. Bezoekers steunen op de veilingavond ook de verenigingen. Door een muntje in de koker van een vereniging  te gooien, wordt een deel van de opbrengst verdeeld.