Het Koenis-team met tweede van links Alex Borst.
Het Koenis-team met tweede van links Alex Borst. (Foto: aangeleverd)

Koenis betekent feest voor het dier

Dierendag is feest voor jouw huisdier en dat houdt in dat je jouw favoriete pluizige, gevederde, harige, haarloze maar altijd trouwe metgezel extra wil verwennen. Dat doe je waarschijnlijk al vaak genoeg met een snoepje, maar Dierendag is voor huisdieren de feestdag van het jaar. Waar kun je dan terecht? Koenis in Opmeer is het toonaangevende adres in Midden Westfriesland, Schagen en Hollands Kroon als het om jouw huisdier gaat.

Goed advies

De Spanbroekse dierenspeciaalzaak maakt Dierendag net wat mooier. Hier vind je niet alleen kwaliteitsvoeding van vissen tot katten, van knaagdieren tot honden en van vogels tot paarden, maar ook dat extra assortiment waarmee je aan Dierendag de juiste lading geeft. "Van mooie hondenmanden tot kattenbomen en van vogelkooien tot allerlei speeltjes voor knaagdieren en groter", vertelt Alex Borst namens het bedrijf. "Wij hebben bovendien een groot assortiment aan speelgoed voor uw huisdier. Onze winkel is 650 vierkante meter vloeroppervlak inclusief een bovenverdieping. Kortom: er is genoeg te kiezen.”

Meer dan een winkel

Koenis is echter ook een kenniscentrum, een plek waar door de jaren heen diverse dierendeskundigen workshops hebben gegeven. Het is kortom meer dan een winkel waar je mooie spullen kunt kopen: je kunt er ook terecht voor een goed advies. Het maakt dat Koenis, gevestigd aan de Wuiver 3 in Spanbroek, een dierenspeciaalzaak is waar mensen uit de wijde omtrek heen gaan.

Ben jij nieuwsgierig? Wil jij dat jouw huisdier het beste krijgt, ook als het ‘feest voor dieren' voorbij is? Laat je dan inspireren en breng een bezoek aan Koenis!