Was je auto bij Spik & Span.
Was je auto bij Spik & Span. (Foto: aangeleverd)

‘Was je auto bijtijds tegen pekelschade!’

’t ZAND- De winter is de tijd bij uitstek om de auto vaak te wassen. De reden is het strooizout dat wordt gestrooid op de wegen. Deze pekel is als een chemische ‘bijtstof’ voor je auto: de carrosserie heeft er danig onder te lijden. Wanneer je niets doet, lees de auto niet vaak wast, wordt de lak als ware weg gevreten met een grote kans op roestvorming als gevolg.

Dus: de auto regelmatig wassen is belangrijk, maar dat voel je wel in de portemonnee. Echter, het minst in de Noordkop bij de goedkoopste carwash uit de regio: Spik & Span in 't Zand. Voor een tientje kun je de auto bij Spik & Span laten stralen. Dat wil zeggen: dat is het duurste programma, met het hoogwaardige product ShineTech dat de auto niet alleen doet blinken maar ook een optimale was- en beschermingslaag biedt. Verder herbergt de autowasstraat op bedrijventerrein Kolksluis in 't Zand ook twee wasboxen met uitgebreide wasopties en kun je de wagen tevens stofzuigen. Verder staat er voor de lekkere trek en de benodigde energie voor het schoonmaken van binnen ook een automaat met wat lekkers. Kortom, wie deze wasstraat niet kent: rij er eens langs en bespaar op je portemonnee!

Avia De Stolpen heeft nog wel een cadeau-assortiment!

Voor wie regelmatig met de auto op de A7 en/of rondom Amsterdam zit heeft het al gemerkt: tankstations die achter elkaar worden omgebouwd tot ‘flitssupermarkten’. Het is mooi dat je zo zonder tijd te verliezen snel even de meest noodzakelijke boodschappen kunt doen, maar er kleeft ook een nadeel aan. Het cadeau-assortiment is namelijk verdwenen en dat is voor vrouwen, maar ook toch vooral voor haastige mannen, die snel nog wat leuks voor hun partner of kinderen willen meenemen in alle werkdruk(te), lastig. Voor hen is er een oplossing in de buurt: Avia De Stolpen (en ook Avia Den Oever) heeft nog wel een uitgebreid cadeau-assortiment. Dat is handig om te weten, zeker met Valentijnsdag op komst.

Een uitgebreid assortiment bij Avi De Stolpen.