Fietsplezier voor iedereen!
Fietsplezier voor iedereen! (Foto: Erik Boschman Fotografie)

Rood Cycle-Center & Sportswearhouse: 1350 m2 Fietsplezier in Zuid- Scharwoude

LANGEDIJK - Op 29 januari is Dijk & Waard een prachtige speciaalzaak rijker. Dan openen namelijk Rood Cycle-Center & Sportswearhouse gezamenlijk de deuren op de Voorburggracht 176, Zuid- Scharwoude. Een klein paradijs voor fervente fietsers met 1350m2 fietsplezier onder één dak!

Een flinke stap van Ditec2Wielers naar een prachtige fietsspeciaalzaak in een groot nieuw pand aan de Voorburggracht onder de nieuwe naam Rood Cycle-Center. Een nieuwe uitgebreide werkplaats en meer winkelruimte zorgt ervoor dat er een nog mooier en breder assortiment kan worden aangeboden. Door het samenwerkingsverband met Sportswearhouse (voorheen ProSalton Sportswear) is er ook een prachtige en uitgebreide collectie kleding, schoenen en helmen beschikbaar. Met merken als G4, GSG, Craft, Bont, Lake, DMT en Casco. Sportswearhouse heeft een eigen gedeelte in de winkel met een ruime keuze aan custom made fiets-, schaats- en hardloopkleding voor verenigingen, bedrijven, uw eigen team, etc.. Maar ook voor bijvoorbeeld fietscomputers, trainers en hoofdtelefoons van onder andere de bekende merken Garmin, Wahoo, Bryton en Shokz bent u aan het juiste adres. Rood Cycle-Center heeft naast de al gevoerde merken haar assortiment flink uitgebreid met oa. Advanced (e-bikes), Orbea en het Italiaanse topmerk Pinarello. Op zaterdag 29 januari is de officiële opening, iedereen die op deze dag onderstaande bon inlevert maakt kans op mooie prijzen, zoals sportkleding, een fiets of een professionele fietstrainer. 

Rood Cycle-Center & Sportswearhouse. Voorburggracht 176 Zuid-Scharwoude. Bel voor Rood Cycle-Center 0226-341212 (www.roodcyclecenter.nl). Sportswearhouse is te bereiken op 0226-750050 (www.sportswearhouse.nl).

Afbeelding