Maak kennis met golfen.
Maak kennis met golfen. (Foto: Golfcomplex Kavel 2 in de Beemster )

Maak kennis met golfen

BEEMSTER - De leukste en gezelligste golfclub in de regio houdt gratis kennismakinglessen op 11 en 18 juni. Kom kennismaken op Golfcomplex Kavel 2 in de Beemster. 

Als je dit bericht leest heb je wellicht al vaker gedacht: 'ik zou wel willen leren golfen'.  Maar heb nooit ook echt de stap gezet. Wij willen je daarom nu de gelegenheid geven om de stap te zetten zodat je zelf kan zien of golfen jouw nieuwe hobby en sport kan worden. 

Fit worden

Golfen is leuk om te doen, je blijft fit en je kan het op elke leeftijd leren. Wat is er mooier om dat, bijvoorbeeld met je partner een vriend, vriendin of je kinderen, in de buitenlucht te doen? Heerlijk golfen op onze golfbaan. Je loopt in de buitenlucht en je geniet ook nog eens van de mooie natuur in dat stukje Beemster.

Golfcomplex Kavel 2

De golfsport, zeker bij onze vereniging, is niet alleen een sportief gebeuren. Een goede sfeer is voor ons net zo belangrijk. Wij koesteren onze prachtige accommodatie met een fraai clubhuis, een mooie golfshop en een restaurant met zonnig terras. Grijp de mogelijkheid aan om een kijkje te komen nemen. Wij verwelkomen je graag. En het maakt niet uit of je nu beginner bent of een ervaren golfer. Je voelt je vast en zeker snel thuis op ons complex!

Enthousiast?

Enthousiast geworden? Zin in die gratis golfles gekregen? Gun jezelf dan dit cadeautje en maak snel een afspraak. Elders in deze krant staat onze advertentie voor meer info. Aanmelden voor een proefles kan via golfschool@kavel2.nl 

Meer info

Golfcomplex Kavel 2 in de Beemster, Volgerweg 42 Beemster. Tel.: 0299-416665. Zie ook www.kavel2.nl