Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

'Zichtbaar wanneer nodig, onzichtbaar wanneer mogelijk'

REGIO - UEV Uitvaartverzorging is inmiddels al 85 jaar actief in Noord-Holland, maar nog steeds kleinschalig en persoonlijk. En dat is waar het de medewerkers om draait. Babette Hofstede en Evert van Eden zijn twee van deze medewerkers.

UEV Uitvaartverzorging 

Met een klein en hecht team helpen zij u passend afscheid van uw dierbare te nemen of alvast uw wensen voor uw eigen afscheid in kaart te brengen.

Maatwerk

Babette: “Geen enkele uitvaart is hetzelfde, iedere uitvaart is maatwerk. Uw wensen staan centraal en wij ondersteunen bij de uitvoering. Daarvoor nemen we alle tijd die nodig is. Afscheid nemen van een dierbare is een emotioneel proces waarbij in korte tijd veel beslissingen genomen dienen te worden. Daarom vinden wij het belangrijk dat u gedurende de tijd die volgt op het overlijden zoveel mogelijk met dezelfde uitvaartbegeleider te maken heeft.”

Evert: “Na doorgeven van het overlijden komt een van onze uitvaartbegeleiders bij u op bezoek om de wensen door te spreken. Omdat een uitvaart maar één keer kan, besteden we hier de grootste zorg aan. Onderwerpen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld verzorging en opbaring, het soort uitvaart ((natuur)begrafenis of crematie), kist of mand, locaties, rouwkaart, advertentie en bloemen. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een prijsopgave, zodat duidelijk is waar u financieel aan toe bent en uw wensen eventueel nog kunt bijstellen.

Voorafgaand aan de uitvaart volgt er nog een gesprek om samen de puntjes op de i te zetten voor de dag van de uitvaart. Denk hierbij aan het definitieve programma, de muziek, en catering.”

Wensen

Babette: "Ook als u nog midden in het leven staat is het een goed idee om over uw uitvaart na te denken. Wellicht weet u al exact wat u zou willen of juist helemaal niet. We gaan graag kosteloos en vrijblijvend met u in gesprek. Zo houdt u zelf de regie in handen en het bespaart uw nabestaanden veel zorg als het moment daar is. Ook kunt u ervoor kiezen uw wensen in ons boekje "Wensen voor mijn Uitvaart” vast te leggen, kosteloos op te vragen bij info@uev-uitvaartverzorging.nl.”

Kennismaken

Wilt u graag kennismaken met het team?

Kom dan naar het Open Huis in Rouwkamer Monnickendam op 8 juni a.s.

van 13.00-17.00 uur, Kloosterstraat 1a, 1141 BR Monnickendam

UEV Uitvaartverzorging biedt uitvaartbegeleiding in onder meer Edam-Volendam, Waterland en Purmerend en omgeving. Er is een eigen opbaargelegenheid in Edam en Monnickendam.