Niels, Suzan en Clara staan al zo'n jaar aan het roer bij Mammoet Woongigant.
Niels, Suzan en Clara staan al zo'n jaar aan het roer bij Mammoet Woongigant. (Foto: aangeleverd)

Mammoet Woongigant klaar voor de toekomst

ZWAAGDIJK- Met groot enthousiasme wordt Mammoet Woongigant in 2022 toekomstbestendig gemaakt. De showroom wordt volledig verbouwd met nieuwe wanden, nieuwe verlichting en nieuwe collecties. Een bezoek brengen aan Mammoet Woongigant wordt een uitje voor alle klanten uit de regio. Gezien de omvang van de verbouwing zal deze in fases verlopen, waardoor de winkel tijdens de verbouwing gewoon openblijft. Maar voordat de verbouwing van start kan gaan, moeten veel artikelen de showroom verlaten.

Al jaren timmert Mammoet Woongigant aardig aan de weg in West-Friesland. In november 2022 bestaat de woonwinkel al weer 38 jaar. De tweede generatie: Suzan, Niels en Clara, staat al zo'n 10 jaar aan het roer. "Het Mammoet Woongigant van nu kun je niet meer vergelijken met de winkel van toen", vertellen zij. "We zijn veel completer. Naast tuinmeubelen en binnenmeubelen verkopen wij vloeren en gordijnen, slaapkamermeubelen, relaxfauteuils, dus alles voor de complete woninginrichting. De showroom is sfeervol ingericht met woonaccessoires, schilderijen, karpetten en sierkussens".  Om het bedrijf toekomstbestendig te houden staat het jaar 2022 in teken van een grootse verbouwing. De verbouwing start in mei en de streefdatum om de winkel volledig klaar te hebben is 21 november. Op die dag bestaat het winkelhart Zwaagdijk 10 jaar en dat moet gevierd worden.

Nieuwe concepten

"Door de verbouwing creëren we een beter onderscheid tussen de huidige meubelcollecties Feelings en Budget Home Store. Deze collecties krijgen een eigentijdse uitstraling met veel meer sfeerbeleving. Daarnaast is ruimte voor nieuwe concepten namelijk NL woont, NL slaapt, Cozy Homes en Colours at Home. De uitstraling van de winkel wordt compleet vernieuwd, maar we blijven de winkel voor de consument die, zoals wij dat noemen, met de broodtrommel naar het werk gaat. Geen dure merken, niet veel poespas.  Hier staat Mammoet Woongigant om bekend en met deze concepten breiden we dit uit. Wij willen graag een eerlijk advies geven. Hierdoor weet u beter wat u koopt en of het aansluit op uw wensen.”

Verbouwingsuitverkoop 

Om te starten met de verbouwing moet er ruimte gemaakt worden en daarom start de verbouwingsuitverkoop. "Showmodellen, binnenmeubelen, woonaccessoires, verlichting en tuinmeubelen worden met mooie kortingen aangeboden. Kom langs en sla je slag. Zie onze advertentie in hart van deze krant." De verbouwing kan online gevolgd worden op social media, maar het is natuurlijk leuker om de verbouwing met eigen ogen te zien. Kom daarvoor gerust langs bij Mammoet Woongigant. Zwaagdijk 227, 1684NG Zwaagdijk-Oost. 

Zie ook www.mammoetwoongigant.nl